top of page

Våra tjänster

Dränering av husgrunder

SIDCO AB utför dräneringsarbete för husgrunder

 

För att slippa få in fukt i huset är det viktigt att ha en korrekt utförd dränering. Har du ett hus med källare är det extra viktigt att se till så att dräneringen fungerar. En dränerad källare riskerar inte att drabbas av fukt på grund av för hög grundvattennivå.

Dränering kan utföras när som helst på året förutom vid temperaturer lägre än -20°C eftersom marken fryser och blir omöjlig att gräva i.

SIDCO AB är ett bygg och anläggnings företag som utför alltifrån ombyggnationer, tillbyggnation, totalrenoveringar, mark och anläggning med finplanering samt poolbyggnation. Vi arbetar med Brf föreningar, företag och privatpersoner.

Mark- och anläggning

SIDCO AB   utför från markstensättning, plattläggning   till  murar , dränering, uteplatser, terrasser    och andra mark- och anläggningsarbeten i Stockholm.

 

SIDCO AB är ett byggföretag som utför alltifrån ombyggnationer till totalrenoveringar, mark- och stenanläggning samt facility-projekt. Vi arbetar med både privatpersoner och företag.

Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten hos både privatpersoner, företag och bostadsföreningar i hela Stockholmsområdet, oavsett om ert projekt är litet eller stort. Våra stensättare och markarbetare har lång erfarenhet och är självgående, vilket gör att beställaren kan komma med endast en liten planering och ritningar på önskemål så utför SIDCO AB arbetet. Under arbetets gång tror vi på en personlig kontakt, därför finns det alltid en arbetsledare som ser till att allt genomförs enligt beställarens önskemål. Dessutom håller vi alltid nära kontakt med er som kund för att ni ska känna er trygga med vårt arbete. Vi förstår att er tid är dyrbar och arbetar därför tidseffektivt med de senaste metoderna för att leverera högkvalitativa tjänster.

Vi agerar även som underentreprenörer och arbetar åt större bolag med olika projekt.

UTLÄGGNING AV ASFALT 

SIDCO AB är din kompletta byggpartner i Stockholm län. VI utför asfalteringsarbete, från mindre garageuppfarter till stora vägar.

Asfalt eller asfaltbetong som det egentligen heter består av sten och bindemedlet bitumen – en tung oljeprodukt. Bindemedlet det svarta i asfalten och utvinns ifrån råolja. Stenmaterial tillsammans med cirka fem procent bindemedel utgör asfaltmassan som sedan läggs ut på våra vägar och gator. Asfalt består av naturliga material och kan återanvändas till 100 procent.


Standardmassor

 • ​Tät asfalt (ABT): Används oftast som ett slitlager och har god stabilitet samt nötningsbeständighet för lättare trafik.
 • Stenrik asfalt (ABS): Har en hög slitstyrka och stabilitet som används på alla typer av vägar.
 • Asfaltgrus (AG): Ger en god stabilitet och används som bärlager. Det är en blandning av stenmaterial och låg halt av bitumen.
 • Asfaltbundet bärlager (ABB): Används som en bindlager för att reducera sprickbildningar samt ge en jämnare yta tills nästa lager ska läggas.
 • Dränerad asfalt (ABD): Används som ett slitlager där ett krav på att asfaltbetongen ska släppa igenom mycket vatten.

Bygg, ROT och  

renovering 

SIDCO AB är din kompletta byggpartner i Stockholm län. VI utför de flesta arbeten inomhus och utomhus, från mindre reparationer till stora renoveringar.

Renovering av hus & lägenheter i Stockholm

Sidco AB utför byggprojekt och renoveringar i Stockholm. Vår personal är noggranna, kunniga, erfarna och punktliga. Det vi kan hjälpa er med är bl. a:

 • ROT
 • Altaner, terrasser, trappor, staket. mm.
 • Fasadrenovering och fasadmålning
 • Murning och betongarbete
 • Helrenoveringar av kök & badrum
 • Rivning och sanering

Park och  trädgårdsskötsel

SIDCO AB  utför alla former av park och trädgårdsskötsel i Stockholm, från gräsklippning, häckklippning,  växtbeskärning till plantering av växter. mm.

Enklare underhåll av din trädgård

Beroende på årstid så kan det röra sig om gräsklippning, trädgårdsstädning eller lövkrattning. Vi kan även hjälpa er med häckklippning, vattning, ogräsbekämpning och m.m.

 

Beskärning av fruktträd

SIDCO AB tar hand om dina fruktträd och beskär dem på rätt sätt, vid rätt tidpunkt på året. Vi beskär även andra träd för att hålla dem vackra och livskraftiga.

 

Pris: fr 450kr/timme och person inkl. moms, efter RUT-avdrag.

fr 850:-/timme och person inkl. moms (utan RUT). 

 •  Ovan nämnda Priser är enbart för privata kunder. 

Målning och tapetsering 

SIDCO AB utför både målning, spackling och tapetsering, både inomhus och utomhus. Vi kommer alltid utrustade och använder enbart färg och tapeter från de bästa tillverkarna.

 

SIDCO AB är din kompletta byggpartner i Stockholm. Vi utför alla typer av måleriarbeten, både inomhus och utomhus. Allt ifrån att tapetsera en fondvägg till att måla om hela bostaden. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med planering eller utföring av era projekt!

Vi har korta väntetider! Ni behöver inte vänta flera månader på att jobbet ska bli gjort.

Ge ditt hem en ansiktslyftning.

Målning och tapetsering är ofta det billigaste sättet att förnya sitt hem. Arbetskostnaden för att tapetsera eller måla ett vanligt rum brukar inte ligga på mer än 3-6.000 kr. Det blir lite dyrare om ni har mycket snickerier eller om ni vill måla taket samtidigt. Utöver arbetet tillkommer pris för material – men sedan har ni ett helt nytt rum.

Målning och tapetsering i Stockholm

SIDCO AB erbjuder tapetsering och målning av vägar, golv och tak av högst möjliga kvalitet. Vi utför även målning av fasad och snickerier utomhus.

bottom of page